OIL CATCH

Sorbent pro úniky olejů a kapalin

Absorbční prášek

Popis produktu

OIL CATCH je sypká směs, která pohlcuje jakoukoli kapalnou nebo polotekutou látku ze všech povrchů. OIL CATCH zapouzdřuje absorbované látky, udrží je ve skupenství prášku. Výsledný efekt je zcela suchý povrch. Pokud se OIL CATCH používá pro absorpci, není nutné omýt povrch. Absorpce je rychlá: celý průběh netrvá déle než 60 sekund.

OIL CATCH je inertní, takže nereaguje s žádnou absorbovanou látkou.
OIL CATCH je nehořlavý: nikdy nemůže hořet nebo podpořit hoření.

OIL CATCH je neškodný a nezpůsobuje žádné poškození životního prostředí. Nepůsobí negativně na člověka ani zvířata, nemá žádný bakteriální obsah a nepřitahuje hmyz.

OIL CATCH má vysoký absorpční koeficient- 3 až 8 násobek své vlastní váhy.

OIL CATCH může být použit opakovaně, nebojte se použít větší množství při úniku kapalin. Vhodné je pomoci absorbci mechanicky rozmetáním a přehrnováním prášku do stran. Nasycení prášku kapalinou je velmi dobře vidět.
OIL CATCH nesmí být použit na rtuť, nebo slitiny s obsahem rtuťi.


Kategorie: Oleje a kapaliny
Obory použití: Bio odbouratelné produkty, Moto-Bike, Potravinářský průmysl, Průmysl, Stavební stroje, Stavebnictví, Zemědělství, Zimní technologie
Typy oleje: Čistící a konzervační kapaliny, Hydraulické oleje, Kompresorové oleje, Motorové oleje, Ostatní oleje, Převodové oleje, Přísady a aditiva do nafty
Velikosti balení: 5kg